Temaformiddag, lørdag den 26. oktober 2024

Barnet der selvstimulerer / infantil onani

Dette kursus er til dig der, har et barn som selvstimulerer, eller til dig, der i dit arbejde møder børn, der har denne type udfordring. Vi taler om massiv selvstimulering.

Jeg oplever en stigning af børn, der vælger selvstimulering som en strategi for at kunne forholde sig til en hektisk hverdag. De trækker sig til tider fra fællesskabet, og i skolen kommer de bagud fagligt, fordi de ikke kan koncentrere sig.

De har svært ved at filtrere omverdens bombardement at sanseindtryk. Dette gør det svært at regulere deres nervesystem. De reagerer ofte kraftigt på selv små sensoriske sanseindtryk.

Lær metoder som du kan bruge i din hverdag
Du vil få basisviden om de primære sanser og deres indflydelse på hjernens vågenhed/arousal. Jeg vil give dig metoder, som du kan bruge på daglig basis. Desuden vil du bedre forstå, hvorfor dit barn gør, som det gør, og hvilke handlemuligheder du har for at ændre på tilstanden. Jeg taler ikke ind i en bestemt aldersgruppe, da adfærden er ens uanset alder på barnet.

Underviser
Lene Knudsen
Afspændings- og bevægelsespædagog, kraniosakral terapeut og motorikvejleder

Sted
Vesterbrogade 17A
Det Færøske Hus. 1. sal
(Få minutters gang fra Hovedbanegården)

Tid
Lørdag den 26. oktober 2024, kl. 9.30 – 12.00

Pris
375 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker via e-mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Send mig en mail med det ønskede kursusnavn, datoen for kurset samt dit fulde navn.

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når betalingen er modtaget og du har modtaget en bekræftelse. Da der er begrænsede pladser på kurset, er det først til mølle-princippet.

Tilmeld dig kurset

Infantil Onani – af mange kaldt selvstimulering – er et tabubelagt emne, som vi er nødt til at forholde os til, fordi selvstimulering hos børn kan være et tegn på overbelastning.

Læs min artikel om emnet

Det siger mine kunder ...